Hobbi kalligráfia tanfolyam

Fizess, amennyit akarsz!

Te döntöd el, mennyiért veszed meg! Miért?

 • Mert tudjuk, hogy sokan szeretnétek megvenni, de az anyagi helyzetetek jelenleg nem teszi lehetővé.
 • Mert szeretnénk ezzel is hozzájárulni a mentális egészség megőrzéséhez, hiszen bizonyított tény, hogy ha minden nap akár csak 10 percet alkotsz, akkor mérhetően csökken a stressz és szorongás szinted.
 • Mert hiszünk abban, hogy a kalligráfia mindenkinek jár.

Miért vennéd meg drágábban?

 • Mert, ha támogatói csomagot veszel, akkor azzal díjazod az általunk befektetett munkát és segítesz abban, hogy a továbbiakban is ilyen minőségű tanfolyamokat gyárthassunk.
 • Mert a támogatói csomagok minimum 10%-ával jótékony célt segítesz.
 • Mert tudod, hogy a tanfolyam valóban ér ennyit és mert megengedheted magadnak, hogy meg is fizesd!

Mit tartalmaz a kalligráfia tanfolyam?

A tanfolyam bő 1 órányi videóanyagot és minden témakörhöz letölthető PDF munkafüzeteket tartalmaz kis és nagy ecsettollhoz.

A Haladó kalligráfia tanfolyam összértéke: 27 600 Ft

Bronz Kalligráfia csomag

Minimális ár
AAM 12 900 Ft
 • Haladó kalligráfia tanfolyam
50 %

Ezüst Kalligráfia támogató

Megérdemlitek!
AAM 18 900 Ft
 • Haladó kalligráfia tanfolyam
 • Megjelensz a támogatóink között
70 %

Arany Kalligráfia támogató

Csak így tovább a szuper munkát!
AAM 25 900 Ft
 • Haladó kalligráfia tanfolyam
 • Megjelensz a támogatóink között
 • Kalligrafikus írással lesz feltöltve neved INSTÁRA (egyeztetés után)
Teljes ár

Kalligráfia tanulóink mondták

"Általában mindig pörgök, próbálok mindent azonnal megtanulni, de ez most más. Miután sikerült tényleg lelassítanod a világ legmegnyugtatóbb dolga lesz amikor gyakorolsz!:) Örülök, annak, hogy a videók rövidek és tömörek, így bármikor ha van egy kis szabadidőd le tudsz ülni gyakorolni, mégsem azt érzed, hogy "valamiről lemaradsz, mert olyan nagyok lennének a leckék" Sok türelemre és kitartásra tanít, mire eléred azt a számodra tökéletes betűstílust amit teljes szívből szépnek látsz... de megéri minden pillanatát! :)"
Kalligráfia tanuló Sz
Szabina
“Kellemesen kikapcsol, jól pihentet. Amikor dolgozom vele, a férjem néha megkérdi, hogy mi értelme van ennek? Nos, sosem tudtam eddig meditálni - bár szerettem volna -, most úgy érzem, hogy ez az a tevékenység, ami alatt a meditációhoz hasonló lelkiállapotba kerülhetek. Számomra, a szépség mellett ez a fő nyereség, és ezt is köszönöm Nektek.”
Kalligráfia tanuló É
Éva
"Gyerekkoromban órákat tudtam eltölteni egy-egy betű díszítésével és ez a mai napig nem változott. A szépírás megtanulására viszont eddig nem volt sem időm, sem lehetőségem. A barátnőm révén azonban megismerkedtem a Csillagszépírás csapatával. A betűk gyönyörűek, a munkafüzetek logikusan felépítettek, az oktatóvideók rengeteg segítséget adnak és még a dizájn is szemet gyönyörködtető. A kimerítő mindennapok után Eszter hangja egy teljesen más világba repít és élvezet a tanulás minden perce."
Kalligráfia tanuló E
Eszter
"Teljesen átszellemülök amikor csinálom, berakok zenét és kb meditálok közben :D"
Kalligráfia tanuló A
Attila