Ingyenes Kalligráfia tanfolyam

Tanulj velünk modern kalligráfiát!

Kalligráfia tanfolyam

KEzdő kalligráfia tanfolyam

Ingyenes kalligráfia tanfolyam, ahol megtanulhatod az alapokat

De nekem ronda a kézírásom

Nem probléma, szerencsére a kézírásnak semmi köze a kalligráfiához!

Nincs elég időm, gyakorolni

A tanfolyam első leckéjében megtudhatod hogyan tudsz magadnak időt teremteni egy új hobbi kialakítására.

Kalligráfiát tanulni drága

A kezdő kalligráfia tanfolyam ingyenes, és egy ceruzával is elkezdheted. Mire vársz?

Fogalmam sincs, mivel írjak

Megmutatom, eszközbemutató videónkból, minden ilyen jellegű kérdésedre választ találsz.

Már próbáltam, de nem ment!

Kalligráfiát tanulni valóban trükkös, de ha az alapokat jól megtanulod, hidd el menni fog! Nincs vesztenivalód, a tanfolyam ingyenes!

Kalligráfia tanulóink mondták

"Általában mindig pörgök, próbálok mindent azonnal megtanulni, de ez most más. Miután sikerült tényleg lelassítanod a világ legmegnyugtatóbb dolga lesz amikor gyakorolsz!:) Örülök, annak, hogy a videók rövidek és tömörek, így bármikor ha van egy kis szabadidőd le tudsz ülni gyakorolni, mégsem azt érzed, hogy "valamiről lemaradsz, mert olyan nagyok lennének a leckék" Sok türelemre és kitartásra tanít, mire eléred azt a számodra tökéletes betűstílust amit teljes szívből szépnek látsz... de megéri minden pillanatát! :)"
Kalligráfia tanuló Sz
Szabina
“Kellemesen kikapcsol, jól pihentet. Amikor dolgozom vele, a férjem néha megkérdi, hogy mi értelme van ennek? Nos, sosem tudtam eddig meditálni - bár szerettem volna -, most úgy érzem, hogy ez az a tevékenység, ami alatt a meditációhoz hasonló lelkiállapotba kerülhetek. Számomra, a szépség mellett ez a fő nyereség, és ezt is köszönöm Nektek.”
Kalligráfia tanuló É
Éva
"Gyerekkoromban órákat tudtam eltölteni egy-egy betű díszítésével és ez a mai napig nem változott. A szépírás megtanulására viszont eddig nem volt sem időm, sem lehetőségem. A barátnőm révén azonban megismerkedtem a Csillagszépírás csapatával. A betűk gyönyörűek, a munkafüzetek logikusan felépítettek, az oktatóvideók rengeteg segítséget adnak és még a dizájn is szemet gyönyörködtető. A kimerítő mindennapok után Eszter hangja egy teljesen más világba repít és élvezet a tanulás minden perce."
Kalligráfia tanuló E
Eszter
"Teljesen átszellemülök amikor csinálom, berakok zenét és kb meditálok közben :D"
Kalligráfia tanuló A
Attila

Gyakran Ismételt Kérdések

Kalligráfia tanfolyam, szépírás témában

Igen, ugyanis semmi köze nincs a kézírásnak a kalligráfiához. A tanfolyamainkon alapvonásokat tanulsz meg és gyakorolsz be, nem a saját írásképed módosítgatod.

Erre nehéz válaszolni, mert attól függ, mennyi időt fektetsz bele. A tanfolyamaink úgy épülnek fel, hogy napi maximum negyed óra gyakorlással 4 hét alatt már eljutsz egy olyan szintre, ahol már tudsz “szépírni” kisbetűkkel.

Még két hét és a nagybetűket is megismered.

Ezek után a betűkapcsolás és szavak írása következik egyéni tempóban. Körülbelül eddig 2 hónapot gyakorolsz.

Ezzel már nagyon szép idézeteket, szövegeket tudsz kreálni egy adott stílusban, amit megtanultál.

És innen még ha kedved tartja mehetsz tovább az új stílusok felé, abban is szívesen segítünk.

Igen, nincs semmilyen rejtett költség, a Csillagszép kezdő kalligráfia tanfolyam teljesen díjmentes, egy e-mailes regisztrációhoz kötött bejelentkezés után szabadon használhatod minden letölthető munkafüzetét és videó anyagát.

És nincs harag, ha csak ez érdekel, reméljük élvezed majd a négy napot, amit eltöltesz vele és segít a kalligráfia tudásod fejlesztésében.

Nagyon örülünk, ha megosztod másokkal is útközben ezt a remek lehetőséget!

Igen érdemes, ha érdekelnek az időszakos kurzus akcióink, a havonta frissülő letölthető sablonjaink és a folyamatosan frissülő ingyenes oktatóvideóink.

Kéthetente kapsz majd egy üzenetet, amiben összefoglalunk minden újdonságot, ami az előző levél óta történt a Csillagszépírás berkein belül.

Bármikor leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik a tartalom, amiket kapsz tőlünk.